Småföretagen står för den största delen av Sveriges exporttillväxt – och det är tydligt att dessa i framtiden kan få en ännu viktigare roll som exportörer och välståndsskapare. Men för ett mindre företag är klivet ut på den globala marknaden ofta stort. Deras erfarenheter och lärdomar är viktiga dels för andra småföretag med exportambitioner, dels för Sveriges handelsfrämjande.

Hur ska exportfrämjandet se ut? Hör bland andra statssekreterare Krister Nilsson (S) och Stefan Blom från bolaget Regin berätta om hur exportfrämjande kan göra det möjligt för fler företag att ta steget ut i världen.

Krister Nilsson (S), statssekreterare för utrikeshandelsministern
Ann-Charlotte Hammar Johnsson (M), riksdagsledamot
Stefan Blom, sales director, AB Regin
Jennie Cato, enhetschef Handel och Hållbarhet, Teknikföretagen
Ann-Sofi Gaverstedt, expert handelsfrämjande, Teknikföretagen

22 november kl 12.00-13.00. Lunch serveras från 11.30.
Teknikföretagen, Storgatan 5, Stockholm

Föranmälan är obligatorisk och görs till Gustav Wiel-Berggren på Teknikföretagen, ange specialkost i din anmälan.

Privacy Policy